Floyd Mayweather vs. Conor McGregor: Optakt til historisk boksebrag

Del
Spil og vind $$$ på boksebraget d. 27. august
Udgivet 10:04. Odds kan ændre sig. Reklame*.

Floyd Mayweather og Conor McGregor trækker mange overskrifter for tiden, og det er ikke så overraskende. De to trash-talkende fighting-legender varmer op til historiens største boksekamp, som bokses søndag d. 27. august (kl. 05:00 dansk tid) i Las Vegas. Floyd Mayweather har en perfekt 49-0 rekord i professionel boksning, mens UFC-kæmperen Conor McGregor aldrig nogensinde har bokset en professionel kamp. Vi giver dig her et overblik over både streaming-muligheder og de bedste odds på boksebraget.

Spil hos 888sport og få 100 % bonus op til 1.200 kr.

Hvem vinder Mayweather vs. McGregor?
Floyd Mayweather: 1,18 – SPIL HER!

Conor McGregor: 6,00 – SPIL HER!

Hvor mange runder bliver der i kampen?
Over 8,5 runder: 2,00 – SPIL HER!

Under 8,5 runder: 1,78 – SPIL HER!

Hvordan afgøres kampen?
Floyd Mayweather vinder på KO, TKO eller DQ: 1,73 – SPIL HER!

Floyd Mayweather vinder på point (efter 12 omgange): 2,88 – SPIL HER!

Uafgjort: 34,00 – SPIL HER!

Conor McGregor vinder på KO, TKO eller DQ: 6,50 – SPIL HER!

Conor McGregor vinder på point (efter 12 omgange): 41,00 – SPIL HER!

Spil hos 888sport og få 100 % bonus op til 1.200 kr.

Oddsene afslører, at bookmakerne har mest tiltro til den erfarne bokser Floyd Mayweather. Det vil således være en mindre sensation, hvis en af historiens mest vindende boksere skal tabe til en uerfaren bokser som Conor McGregor, der altså ikke har haft hverdagen i bokseringen – men i oktagonen.

Se boksebraget på Viaplay
Du kan overvære historiens største boksebrag (+ en række indledende kampe) direkte på Viaplay for 499 kroner. Floyd Mayweather vs. Conor McGregor ventes at blive bokset fra kl. 05:00 (dansk tid) søndag d. 27. august.

Om Floyd Mayweather
Floyd Mayweather er en 40-årig amerikaner, der aldrig har tabt en professionel boksekamp. Kun én gang i karrieren har amerikaneren været i canvasen – blot for at rejse sig og besejre sin modstander. Floyd Mayweather har vundet på knockout 26 gange, og han er kendt for sin defensive og meget mobile boksestil. Hvis Floyd Mayweather vinder over Conor McGregor, går han forbi Rocky Marciano, der også har en 49-0 rekord i professionel boksning. Floyd Mayweather har præsteret at blive verdensmester i fem forskellige divisioner i løbet af sine aktive karriere, som han oprindeligt indstillede i 2015. Nu er han tilbage!

Om Conor McGregor
Conor McGregor er et af de nyere navne på kampsportsscenen. Ireren er kendt for sin trash-talkende stil uden for banen, og han har da heller ikke sparet på fornærmelserne frem mod boksebraget. En simpel Google-søgning giver dig flere timers monolog fra Conor McGregor om, hvorfor Floyd Mayweather ikke har en chance. Conor McGregor er 29 år, og han er vant til at kæmpe MMA under UFC-forbundet. Her må han bruge spark og lave take downs – noget han ikke har mulighed for i boksekampen mod Floyd Mayweather. Conor McGregor har vundet UFC-bæltet i to forskellige vægtklasser, og han går målrettet efter at knockoute sine modstandere. Han har en 21-3 rekord i sporten.

Reglerne
Som sagt er der tale om en boksekamp, hvilket alt andet lige er en stor fordel for Floyd Mayweather. 10-ounce boksehandsker skal benyttes frem for de mindre UFC-handsker, og kæmperne skal veje ind på 154 pund. Der kæmpes i maksimalt 12 runder, og det hele foregår i Las Vegas.

Præmierne
Der florerer en del rygter om, hvor meget de to kæmpere kan stikke i lommen for at tage kampen. Et af de mere vedholdende rygter er, at Floyd Mayweather får op mod 100 millioner dollars, hvorfor det ikke er så overraskende, at den rutinerede amerikaner har ladet sig provokere ud af sin boksningspause. Conor McGregor står angiveligt til at modtage 75 millioner dollars for sin deltagelse i, hvad der kan beskrives som historiens største boksebrag.

Hvem vinder braget d. 27. august 2017?
Vi bliver nødt til at bakke Floyd Mayweather op i denne kamp. Alene det faktum, at amerikaneren aldrig har tabt, mens Conor McGregor aldrig har bokset en professionel kamp gør, at vi kigger den vej. Conor McGregor har haft en del tid til at indlære de nye teknikker, men han må føle sig meget begrænset, når han hverken kan sparke eller lave nedtagninger. Vi forventer, at Floyd Mayweather vinder på KO, TKO eller DQ til odds 1,73 hos Nordicbet.